Ocb30 Evenbrite banner
AI in de Bouw: Ontdek de kracht ervan met succesvolle voorbeelden bij de 30e editie van Open Coffee Bouw in Dome-X 

AI in de Bouw: Ontdek de kracht ervan met succesvolle voorbeelden bij de 30e editie van Open Coffee Bouw in Dome-X 

3 juli 2023

Foto: Spotr

Dirk Huibers CEO van Spotr, een toonaangevende scale-up op het gebied van vastgoeddata-scanning, zal tijdens de OCB Masterclass revolutionaire methoden presenteren.
Leer hoe je moeiteloos gedetailleerde vastgoedinformatie kunt verkrijgen, adverteren met virtuele rondleidingen en kwaliteitscontroles op afstand kunt uitvoeren. Mis deze kans niet om voorop te lopen in de branche. Registreer nu en ontdek de toekomst van de vastgoedindustrie met kunstmatige intelligentie als je partner.
Dome-X en Platform Open Coffee Bouw organiseren ongeveer 6 keer per jaar een evenement waar bedrijven uit de techniek- en bouwsector elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de Open Coffee Bouw is er voldoende gelegenheid om via speeddating andere bedrijven te leren kennen. Een hoogtepunt van het evenement is een interactieve masterclass van ongeveer 45 minuten, verzorgd door een expert of ervaringsdeskundige. Het evenement begint om 8:30 uur en duurt tot maximaal 10:30 uur. Open Coffee Bouw biedt het ideale platform om bouwbedrijven, architecten, woningbouwcorporaties, adviseurs en kennisinstellingen te ontmoeten, samen te leren en kennis uit te wisselen. Sinds 2023 heeft het platform zijn thuis gevonden bij Dome-X.
Deze masterclass is gratis maar niet vrijblijvend. U schrijft zich in en bij verhindering meld u zich af bij programmamanager Peter Linders via plinders@dome-x.biz Datum 30 augustus 2023.

Tijd: 8:30 - 10:30 uur | inloop 8:30 uur en start masterclass 9:00 uur.
Locatie: Dome-X, Kanaalstraat 12b, Oss

Inschrijving: gratis maar wel verplicht (tot de voorraad strekt). Indien verhinderd verplichte afmelding.
www.opencoffeebouw.nl