De 26e Open Coffee Bouw was weer als vanouds, maar nu vanuit Dome-X

De 26e Open Coffee Bouw was weer als vanouds, maar nu vanuit Dome-X

1 december 2022

Sinds juli 2014 is Open Coffee Bouw verbonden aan diverse programma’s binnen de energietransitie. In samenwerking met partners en het netwerk worden vraagstukken uitgediept in de live-update debatten van Open Coffee Bouw.

In Dome-X waren naast de circa 45 professionals uit de bouw- en maaksector aanwezig die weer ouderwets konden speeddaten. Na 3 rondes korte kennismakingen was het aan energietransitie en innovatie expert Niels Rood het woord om de deelnemers een blik te werpen op technologische innovaties voor bij verduurzamen van woningen. Hij schetste ook de verschillende scenario’s van energiesystemen die de komende 10 jaar op ons afkomen. Zowel op woning- als wijkniveau worden innovatieve platforms ontwikkeld die impact gaan hebben op de energiehuishoudingen. 

Het komend jaar worden in Dome-X aan de hand van verschillende thema’s nieuwe edities van Open Coffee Bouw gepland. Het concept is eenvoudig; inloop vanaf 8:30 uur, vanaf 9:00 uur speeddaten een kwartier later worden de deelnemers in 45 minuten meegenomen in het actuele thema door een inspirerende spreker.

Een foto impressie via deze link
En de aftermovie via deze link

De eerstvolgende Open Coffee is op woensdag 25 januari 2022 vanaf 8:30 uur. Inschrijven kan binnenkort via www.opencoffeebouw.nl