NICE 1 Ruth Mourik
Leer van de proeftuin Drenthe Woont Circulair en ga vandaag aan de slag, masterclass op de 31e editie van Open Coffee Bouw!

Leer van de proeftuin Drenthe Woont Circulair en ga vandaag aan de slag, masterclass op de 31e editie van Open Coffee Bouw!

11 oktober 2023

Foto: DuneWorks
Ruth Mourik, ceo van DuneWorks en teamlid van Uptempo, Verbouwstromen en Drenthe Woont Circulair, zal tijdens de OCB Masterclass geleerde lessen delen en tips aanreiken hoe je direct met elkaar aan de slag kan gaan.

In alle nationale initiatieven die gericht zijn op het stimuleren van woningbouw, het bevorderen van duurzaamheid en het verminderen van CO2-uitstoot, worden alle betrokken partijen bevraagd over de mate van circulariteit of biobased kenmerken van de gebruikte materialen, evenals de milieuprestatie van de verduurzamingsmaatregelen. Binnen het project "Drenthe Woont Circulair" hebben acht woningcorporaties in Drenthe, in samenwerking met marktpartijen, drie jaar lang samengewerkt aan zes verschillende pilotprojecten. Dit heeft waardevolle inzichten opgeleverd over hoe zo'n samenwerking opgezet en gecoördineerd moet worden, en hoe eenvoudigweg van start gaan kan leiden tot innovatieve oplossingen.

Ruth Mourik was een teamlid van deze proeftuin en heeft onderzoek verricht naar de cruciale factoren voor het samenwerken, het bouwen en verduurzamen van circulaire woningen. In haar masterclass weet ze op een gepassioneerde en praktische manier het publiek mee te nemen en handelingsperspectieven aan te reiken.

Dome-X en Platform Open Coffee Bouw organiseren ongeveer 6 keer per jaar een evenement waar bedrijven uit de techniek- en bouwsector elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de Open Coffee Bouw is er voldoende gelegenheid om via speeddating andere bedrijven te leren kennen. Een hoogtepunt van het evenement is een interactieve masterclass van ongeveer 45 minuten, verzorgd door een expert of ervaringsdeskundige. Het evenement begint om 8:30 uur en duurt tot maximaal 10:30 uur. Open Coffee Bouw biedt het ideale platform om bouwbedrijven, architecten, woningbouwcorporaties, adviseurs en kennisinstellingen te ontmoeten, samen te leren en kennis uit te wisselen. Sinds 2023 heeft het platform zijn thuis gevonden bij Dome-X.
Deze masterclass is gratis maar niet vrijblijvend. U schrijft zich in en bij verhindering meld u zich af bij programmamanager Peter Linders via plinders@dome-x.biz

Inschrijven

Datum 22 november 2023.
Tijd: 8:30 - 10:30 uur | inloop 8:30 uur en start masterclass 9:00 uur.
Locatie: Dome-X, Kanaalstraat 12b, Oss

Inschrijving: gratis maar wel verplicht (tot de voorraad strekt). Indien verhinderd verplichte afmelding.
www.opencoffeebouw.nl